Om oss

Chiffonjén investerar långsiktigt som minoritetsdelägare i framgångsrika tillväxtföretag. Med ett aktieägarenätverk med lång erfarenhet av företagande arbetar vi aktivt tillsammans med drivna entreprenörer i de företag vi investerat i. Målsättningen är fortsatt tillväxt och långsiktig lönsamhet som bygger företagsvärden.

Chiffonjén förvaltar också en långsiktig portfölj med noterade aktier med målsättningen att ha en bra direktavkastning att återinvestera i vår verksamhet.

Sedan starten 1990 har det varit viktigt för oss att bygga ett starkt nätverk med våra aktieägare, som i dag omfattar närmare ett 40-tal familjer. Tillsammans skapar vi varje år intressanta möten och upplevelser med företag, personer och platser. Det har stärkt vårt nätverk och tillsammans har vi väldigt roligt!


Chiffonjéns styrelse och VD, från vänster, Johan Sjöberg , Anders Gemfors , Magnus Trast VD , Jerry Fredriksson , Anna Stålenbring , Ove Långström vice ordf , Anne Skoglund , Joachim Alestam och Lars-Åke Rydh ordf.

 

Vårt nätverk

Vårt aktieägarnätverk med många entreprenörer är en stor tillgång när vi engagerar oss aktivt för att tillsammans med ledning och styrelse fortsätta utveckla det företag som vi har investerat i.

KONTAKTA OSS
 

Kontakta oss
magnus.trast@chiffonjen.se
+46 705 188 065

Adress
Kivra: 556234-9034
106 31 Stockholm

-

© 2021 CHIFFONJÉN Investment AB. All Rights Reserved. Hemsida företag - Sitea.